Skötbord 

Skötbord är verkligen en djungel! Vi har väldigt litet badrum och har svårt att få plats med ett skötbord. Eller ja vi hade svårt med det innan Våran renovering. 

Vi har tvättmaskin där inne som vi förut haft och bytt blöja på. Men det var innan jag fick upp ögonen för hur hemska våtservetter är. Vi når nämligen inte vatten från tvättmaskinen. Så den lösningen gick bort direkt.

Hittade då att bredvid duschen skulle det få plats ett litet skötbord, men skulle bli gränsfall för vattnet. Och det känns riktigt viktigt för mig denna gång. 

Så när vi i höstas fräschare till vårat badrum och köpte nya badrumsmöbler bestämde vi oss för att inte skruva upp duschkabinen. Där den har stått får vi nu plats med ett skötbord och har närheten till rinnande vatten! 

Jag vill dock ha ett svartbrunt skötbord då våra möbler där inne går o det och hittar bara 1! Så nu måste vi komma iväg till Ikea eller beställa hem det, tycker dock att 399 kr i frakt är väldigt dyrt! Hoppas ikea snart får billigare alternativ på tunga saker

. Detta kommer få flytta in hos oss:)

Måste bara hitta en matchande soptunna!
 

Annonser

Författare: Dema

Mamma, bonusmamma, sambo, husägare, gravid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s