Vecka 32 och vaknar med besked!

Ja idag går vi in i v 32. Jag tycker tiden verkligen segar sig fram just nu. Hoppas det ska vända efter nästa vecka. Var lite tyngre än jag trodde att rodda allt själv hemma just nu med barn och allt.

Idag vaknade jag med besked! Jag har känt hur fogarna vill mindre och mindre och nu sa dom lugna dig! Men först om bebisen. 

Bebisen väger nu 1,8 kilo och är 40 cm lång. Den tränar sina muskler och reflexer för fullt. Jag tror den aldrig sover:) den sväljer 0,5 liter fostervatten om dagen som den tränar med. Det är vanligt med hicka och det är ett bra tecken då det betyder att den tränar att andas:) Man kan börja urskilja kroppsdelar på bebisen när den rör sig. Den kan också följa efter ljus i magen nu med både ögon och kroppsdelar. Den börjar bli mer och mer redo för livet utanför magen. 

Och jag? Jag erkänner nu börjar det bli tungt! Fogarna strular till och från, sammandragningar har jag såfort jag rör mig mycket, alltså fler gånger dagligen. Att bära är bara att glömma och trapporna i huset börjar bli problematiska. Är glad att vi iallafall sover på samma plan som en toalett. Psykiskt börjar det också bli tyngre.
Men utöver dessa krämpor så mår jag hyfsat!  Jag försöker starta varje dag med att vara tacksam för att jag får bära detta lilla liv. Att jag har fått chansen att vara gravid igen och gå igenom allt detta.

62 dagar, 9 veckor, 2 månader. Snart är du här!

Annonser

Författare: Dema

Mamma, bonusmamma, sambo, husägare, gravid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s